Асоциация на интериорните дизайнери в България и GROHE България представиха актуални тенденции и решения с фокус устойчивост и минималистичен дизайн в банята.

В сцена на събитието се превърна GROHE MOTION TRUCK, чиято спирка в България бе Зала 4 на Интер Експо Център, където в периода 30 март – 2 април се проведоха изложенията Архитектурно-строителна седмица и Експомебел.

Немският лидер в санитарната индустрия GROHE покани потребителите да се потопят в нейния виртуален свят с иновативния дигитален шоурум на колела. В камиона всеки желаещ имаше възможност да се пренесе във уникални 360-градусови стаи с помощта на очила за виртуална реалност.

Във втория ден на изложението, 31 март, АИДБ и GROHE организираха вълнуващо събитие за любителите на интериорния дизайн. Управителят на търговското представителство Димо Димов представи новостите в портфолиото на марката, като постави фокуса върху необходимостта от намаляване на консумацията на вода и енергия и технологиите, които марката използва, за да постигне това.

Програмата продължи с интериорните дизайнери Димитър Цанев – IXDesign, Ивайло Леков – Ивис – Проектиране и Дизайн и Светослав Тодоров – ESELstudio, които с Димо Димов дискутираха по тема “Минималистичният дизайн в банята“ и представиха свои проекти.

Събитието завърши с приятен коктейл, подаръци и много позитивни емоции.

Очаквайте още събития от АИДБ и GROHЕ България.