Хората, които са номер 1, са тези, които:
– не търсят позволение, за да действат
– не чакат инструкции и формули
– не разчитат на гаранция за успех
– нямат оправдание;
– които са импулсивни, но и отговорни
– разпознават проблемите на другите
– не се страхуват от идеите си.Настъпващата 2021-ва ще е година на хората, които са номер 1.
Ако не сте от тях, следвайте ги и ги вдъхновявайте! И бъдете честити!
Ако сте от тях, не чакайте 12-я час, защото утре започва от днес.Пожелаваме Ви силен финал на Старата и летящ старт на Новата година. Наздраве! 

Независимо дали ще я наречем луда, нестандартна или необичайна, 2020-та година бе предизвикателна. „Новата реалност”, която ни направи повече дигитални, може би по-предпазливи, а някои дори боязливи, в същото време, вероятно без да подозира дори, ни направи и по-вдъхновени, целеустремени и подготвени за изненадите на настъпващата 2021-ва година.

Какво направихме през 2020-та?
Организирахме и проведохме събития през всеки от месеците. В някои и по две дори.
Запознахме Ви с работата на български професионалисти, които работят както в България, така и в други страни.
Представихме Ви продукти и услуги на водещи компании в интериорния дизайн.
Създадохме нови партньорства и започнахме съвместни проекти.
Дадохме възможности на интериорни дизайнери, производители и търговци в сферата на интериора и на инвеститори да създадат работещи контакти и бизнес отношения.

Вярваме, че през отиващата си година заедно сме допринесли за развитието на интериорния дизайн у нас и през следващата ще продължим да работим за създаването на по-красива, модерна и функционална среда.

И всичко това благодарение не само на нашите усилия, но и на Вас.

Благодарим на всички, които ни подкрепят, които споделят убеждението, че интериорът възпитава, променя качеството на живот и е добавена стойност за бизнеса! Благодарим на всички, които работят за това!

Ако искате да бъдете част от каузата за популяризиране и развитие на интериорния дизайн в България, ако искате вашите продукти и услуги да достигат до Вашите клиенти, ако искате да направите още една крачка към успеха във Вашия бизнес чрез интериорния дизайн, не се колебайте, свържете се с нас. Ще намерим заедно правилното решение.

И през 2021-ва година ще Ви очакваме в Клуб на дизайнера – всеки месец на различно място, с различни участници и теми. Ако искате да се включите – като участник в дискусиите, домакин на събитие или партньор, нека разговаряме и намерим най-добрата възможност за това. Обадете ни се или ни пишете. Очакваме и Вашите препоръки, предложения за теми, които ви вълнуват, които са важни за вас като професионалисти и за развитието на интериорния дизайн.

Ето какво сме подготвили за следващите 12 месеца:

Ще започнем годината с темата Малките пространства. Може би тъкмо сега й е време – когато трябва да намерим място в дома си и за офис, и за забавление, когато разбираме, че да остъклиш балкона, за да разшириш хола за сметка на прекия досег до природата и външния свят, не е най-доброто решение.
Февруари, в навечерието на големите изложения и панаири, ще говорим за това Как да участваме ефективно на изложения. Ще обсъдим добри практики и нови възможности, за да бъдем полезни както на участниците, така и на посетителите (клиентите).
През март отново ще Ви поканим на традиционното за месеца събитие За жените в интериорния дизайн. Надяваме се, че този път локдаунът няма да го отмени.
Ще продължим с тема, интересна и практична – Интериорният дизайн като семеен бизнес. Ще ви срещнем със семейни двойки, които са намерили успешната колаборация в сферата на интериора и баланс между бизнес и семейни отношения.
И още теми до края на годината:
Глемпинг – интериори, съчетаващи лукс и близост до природата;
Луксът в интенриора;
Интериор на магазини;
Офис интериори;
Ергономия;
Акустика и озвучаване;
Интериорен дизайн и проектиране на мебели;
Смарт интериори.

Наред с дискусиите на живо, през следващата година очаквайте и онлайн събития, уебинари и продуктови презентации на партньори на АИДБ. Чрез тях ще получавате полезна информаця от първа ръка, ще имате възможност да задавате директно своите въпроси и да коментирате конкретни казуси.
Първото онлайн събитие очаквайте още в началото на януари. В него арх. Орлин Давчев ще представи VIDEA – платформата, която предоставя виртуална среда за реализиране на интериорни проекти чрез структуриране и организиране на процесите.

Очакваме срещите с Вас!

Следете инициативите и събитията на Асоциация на интериорните дизайнери в България на https://aidb.bg/ и https://www.facebook.com/aidb.bgOfficial.

Ще се радваме да споделяте идеи, да давате препоръки, да подкрепяте дейността на АИДБ и на всички професионалисти, ангажирани от идеята до пълната реализация в интериорния дизайн. Пишете ни на info@aidb.bg, в месинджър или ни се обадете на 0887540245.

С пожелание за здрава, вдъхновена и успешна година!
Екип на АИДБ