Проектът „Бизнес класа” е инициатива, подкрепяща развитието на интериорния дизайн в България чрез споделения управленски и личен опит на хора от различни сфери на бизнеса, по един или друг начин инвестиращи в недвижими имоти. Какво знаят и какво не за интериорния дизайн/ер ще разберете на място. Всяко едно познанство с тези гости може да доведе до още един ваш клиент или приятел.

Мисията на АИДБ е да среща дизайнери, фирми от бранша и инвеститори. „Бизнес класа” ще е събитието, срещащо инвеститор с потенциални изпълнители.
В поредица от срещи ще ви запознаваме с хора, които са успели да сбъднат мечтите си и да имат успешна бизнес кариера. Те невинаги са популярни на широката общественост, но са истински професионалисти в своята област и са готови да разкажат за себе си и за малките тайни от кухнята на своята работа. Целта ни е да срещнем очи в очи успешните бизнесмени с публика от хора, които имат желание да влязат в контакт с тях и вътрешна нужда да почерпят от добрия опит, за да вървят по свой собствен път. В този пряк контакт те ще могат да зададат въпроси и да получат отговори, да опознаят онази уникална сплав от качества и умения, която помага в сбъдването на мечтите. Много от тях ще успеят да създадат нови връзки, които да останат трайни във времето и да бъдат полезни в развитието им. Срещите ще се провеждат вечер, с различна честота и различни гости.
Разбира се, ще ги обявяваме предварително, за да имате време да ги включите в графика си.
Всяка среща се състои от две части.
Първата е под формата на интервю, водено от Гена Събева, председател на Асоциацията на интериорните дизайнери в България. В нея гостът на вечерта ще отговаря на въпроси, които да разкрият разковничето на успеха му. Ще разберете защо и как е започнал своята дейност, кое го стимулира да върви напред и как се справя с препятствията по пътя, какви възходи и
падения е преживял и защо те не са го спрели, с какво може и с какво не може да прави компромиси, как се мотивира да продължи, как почива, когато има нужда, коя е личната подправка за успеха му.
Във втората част можете да зададете своите лични въпроси по теми, които живо ви интересуват. Имате шанса да поговорите с госта очи в очи, да
размените идеи и контакти, да създадете ново партньорство или приятелство.
Как да участвате?
Срещите на „Бизнес класа” са отворени за всички, които искат да ги посетят, срещу символична входна такса. Следете новите събития, които обявяваме на страницата, и указанията в тях. А после елате в определеното време и място, за да се докоснете до магията на успеха и да почерпите опит от извора.
Първото събитие на “Бизнес класа” на 18 април от 19:00 ч. до 22:00 ч. в Клуб Contrast (ул. „Елисавета Багряна“ 2а, София), а първият гост – Гена Събева. Тя ще разкаже за баланса между бизнес, семейство и социална дейност; в кои дамски клубове участва и защо; какъв е този “тайнствен” дамски елитарен клуб, чието откриване предстои; как откри своя талант и как той се проявява във всичко, което прави; как съпругът й се обръща към нея от първия ден; какво я качи на Килиманджаро, Арарат, Тубкал и Хималаите; каква е връзката между бизнеса и планината и защо всеки четвъртък катери планината в обкръжението на други бизнес дами.
Очакваме ви!