ВТОРА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ДИЗАЙНЕРИ

nadia

BILETI

За повече информация: www.aidbconference.blogspot.bg

Годишните конференции, организирани от Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ), имат за цел да засилят усещането за общност между интериорните дизайнери – млади и доказани професионалисти с многогодишен опит, да се регламентира професията на интериорния дизайнер у нас, както и да се създадат условия за реални срещи между инвеститори и дизайнери и да се създадат конкурентни условия за представяне и избор. Големият интерес, който показаха организираните досега от АИДБ лекции и дискусии ни убеди в необходимостта от инициране на срещи за обмяна на творчески похвати между интериорните дизайнери в страната ни и техните български колеги в чужбина.

В програмата на конференцията сме заложили дискутирането на теми от голямо значение за същината на професията ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР, както и всички нейни детайли, благодарение на които тя е в симбиоза с различните сфери на строителството, архитектурата и изкуството. Основен акцент са и лекциите за обмяна на опит, които ще изнесат водещи имена в интериорния дизайн от международно значение.

Водещ на конференцията ще бъде топ дизайнерът Светослав Тодоров, STUDIO MODE

Зала 6, НДК

ПРОГРАМА:
Водещ на конференцията ще бъде топ дизайнерът Светослав Тодоров, STUDIO MODE.

9:30 –10:00 регистрация и настаняване

10:00 – 10:30 – официално откриване с представители на Столична Община и всички партньорски организации.

10:30 – 13:00 – Дискусия. Модератор Гена Събева, председател на АИДБ.

I ЧАСТ:
Хоби или професия е интериорния дизайн

Орфей Миндов – Директор на НГПИ ТРЕВНЕНСКА ШКОЛА

доц. Мирян Мирянов – НХА

Светла Ненова (дизайнер и арт мениджър на художничката Цветелина Русалиева, която ще представи свои творби по време на конференцията )

Интериорният дизайн е творчество, а интериорният дизайнер – визуален артист – разговор със Светла Ненова

II ЧАСТ:
Къде е мястото на интериорния дизайн
в инвестиционното проектиране

Явор Арсов (Мениджър архитектурни и инфраструктурни проекти в ОРГАХИМ)

Всяко пространство трябва да се използва оптимално – разговор с Явор Арсов

Моника Костадинова – PR  Идеал Стандарт

доц. Банко Банков – НБУ

инж. Конов – Русенски университет „Ангел Кънчев“, катедра „Промишлен дизайн“

12:00 – 12:15 – освежаваща пауза за разговори и контакти

III ЧАСТ:
Ценоразпис на дизайнера – методика,
минимални и максимални цени

Генчо Гоев (ДИБЛА)

 

 IV ЧАСТ:  

Евро пари за дизайнери

Г-жа Таня Илиева има 16-годишен опит като консултант в разработване и управление на проекти за бизнеса и администрацията. Оценител е на проектни предложения по европейските програми

 

13:00 – 14:00 – обяд

14:00 – 15:00 – Най-добрите в професията: Светослав Тодоров, STUDIO MODE (Носител на световните призове за „Restaurant and Bar Design Awards“ – „BEST BAR“ и „EUROPE“  за заведението „GRAFITTI“ във Варна)

15:00 – 16:00 – Най-добрите в професията: Арх. Елиа Недков (Носител е на много награди, някои от които „Polydecor Design Award“, „DuPont Corian“ за храна и кафе-бар и др. През 2004 г. той премества студиото си в Милано и развива дейността си в различни насоки – архитектура, дизайн, графика.)

16:00 – 16:15 – освежаваща пауза за разговори и контакти

16:15 – 17:15Design Researcher  – Георги Георгиев. (Изследовател на процеса на дизайн, творец, който изследва по-различната перспектива на дизайна, процеса и създаването на нови идеи, креативността в процеса за създаване на интериорен дизайн. Живее и работи в Япония.)

17:30 – 18:30Изкуството в интериорния дизайн – Мария Слабакова. (Художник и главен дизайнер на „АРТ Студио СЛАБАК“ Маями, САЩ – фамилна компания с над 30 годишен опит в България и САЩ, основен партньор на компанията Barton G – лидер в парти индустрията и организирането на събития в САЩ. )

18:30двустранни бизнес срещи между инвеститори, дизайнери и гости.

19:00 – Всички участници и гости на конференцията са поканени да се включат коктейл по повод официалното откриване на първият в София шоурум на МЕБЕЛНА ПАЛАТА ЛАЗУР:

Бул. България, ул. Церова Гора 12-14

Всичко за програмата, участниците и билетите можете да намерите на  официалната страница на конференцията и в страницата на събитието във Facebook

  • Носете своите визитни картички, за да участвате в нашата томбола. Има страхотни  награди! Някой от Вас ще спечели уикенд за двама в комплекс „Молерите“ гр. Банско, ваучери за 20% отстъпка при ползване на услугите на Deli Catering , реклама в сп. Business Lady  и абонаментни ВИП карти от Dzen SPA.

За да гледате конференцията онлайн е необходимо да направите регистрация в платформата на Уебинария БГ (http://webinaria.bg/), след което да се регистрирате за самото събитие на приложеният линк: http://webinaria.bg/index.php?option=com_fabrik&view=details&formid=1&usekey=webi_id&rowid=351263262&Itemid=116

        Цена 10 лв.

За повече информация и заявка за участие:
info@aidb.bg
Антоанета Ненова
координатор
0887540245

Влез